Interim management Stockholm | Finance Recruitment

Interim management Stockholm

Användning av interim management i Stockholm är en praktisk lösning för att tillfälligt få in kompetent personal till tillfälliga positioner. Det kan handla om att på ett säkert sätt fylla en tjänst i väntan på en framtida rekrytering, vid en sjukskrivning eller föräldraledighet. En annan anledning att titta åt interim management i Stockholm är vid förändringsarbeten, då det många gånger krävs specialistkompetens som inte redan finns i organisationen

Vi på Finance Recruitment har lång erfarenhet av att bemanna ekonomipositioner och chefer i Stockholm och London. Specialisering har varit vårt motto ända sedan vi började erbjuda bemanning och interim management. Vi är säkra på att vi gör vårt arbete bättre om vi verkligen kan de roller vi bemannar, därför fokuserar vi på ekonomi, bank och finans.

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

 

Varför interim management i Stockholm?

Den kanske största skillnaden mellan interim management och rekrytering är att en interimskonsult från oss i Stockholm stannar under en begränsad tidsperiod, så länge det finns ett behov, och när behovet inte längre finns lämnas ansvaret tillbaka till en efterträdare eller till den gamla organisationen på ett effektivt och säkert sätt. För att göra hela processen enkel för dig som kund tilldelas du en kontaktperson som sköter hela processen åt dig.

Interim management Stockholm

Arbetar proaktivt för ett nätverk av marknadens bästa kandidater

Vi på Finance Recruitment i Stockholm har ett proaktivt arbetssätt där vi löpande genomför intervjuer med kandidater på generell basis och inte bara för specifika tjänster som utannonserats. Det innebär att vi redan genomfört en en del av processen innan behovet av interim management uppstår i din verksamhet i Stockholm. På så vis effektiviserar vi sökandet och undviker samtidigt de standardiserade svar som ofta dyker upp i intervjuer för specifika positioner. Istället kan vi ta reda på vad kandidaterna verkligen vill uppnå som konsulter i din verksamhet.

Vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer, med olika erfarenhet från olika branscher som kan bidra med nya, fräscha synsätt som interim konsulter hos våra kunder i Stockholm.

Välkommen till Finance Recruitment.

Nyckelord:
Interim management Stockholm

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller