Sara Sätermark

Sara Sätermark är Office Manager på Finance Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

Jag är uppvuxen i Gamla Enskede men är idag bosatt på Kungsholmen.

Jag studerade modevetenskap på universitetet i Stockholm och under min studietid startade jag ett företag som personal shopper som jag drev aktivt under några år. Efter studietiden flyttade jag till Singapore för att jobba som stylist och väl hemma i Sverige igen efter 6 månader så fortsatte jag att ta uppdrag inom modebranschen tills jag började arbeta inom administration. Nu har jag varit i rekryteringsbranschen i 2 år och tycker att det är oerhört energigivande och spännande. Som Office Manager har jag ansvar för kontoret och ger service internt samt till våra kandidater och kunder.

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner, åka skidor och segla.

Kontakta mig gärna på 070 356 18 26 eller på sara.satermark@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller