För jobbsökande

Information för jobbsökande. Vi sätter kandidaten i fokus och tillför energi i processen. För oss är rekrytering personligt.

Kandidat som söker jobb hemifrån

Det är först när vi känner dig som vi kan hitta rätt uppdrag till dig

Vi på Finance Recruitment i Stockholm drivs av att hitta rätt uppdrag till rätt kandidat. För att vi ska kunna hjälpa dig som kandidat att hitta din dröm utmaning, måste vi lära känna dig. Vad är din bakgrund, vad driver dig som person och vad vill du göra härnäst? Det personliga mötet är det viktigaste för oss i denna process. Ett CV ger en bild av dig, men det är personen bakom Cv:n som vi kommer presentera för arbetsgivare.

Vi hjälper dig hitta rätt jobb

Är du redo för nästa utmaning? Våra rekryteringskonsult träffar kontinuerligt intressanta kandidater inom ekonomi, bank och finans. Det är både aktivt jobbsökande och personer som är mer intresserade av att bli kontaktade när rätt möjlighet uppenbarar sig. Gå med i vårt nätverk och låt oss hjälpa dig framåt.

Rulltrappor i stockholms tunnelbana

Vår proaktiva rekryteringsprocess

På Finance Recruitment träffar vi hela tiden kandidater på generell basis, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem – just då. På så sätt ligger vi steget före när ett behov väl uppstår. Ett flertal av de tjänster vi tillsätter annonseras aldrig publikt och om du finns i vårt nätverk kan du med andra ord bli kontaktad för roller du annars aldrig skulle hört talas om. Har du en intressant profil och vi är överens om vad ditt nästa steg är kan vi också presentera dig för intressanta arbetsgivare som vi tror skulle uppskatta just din talang.

Vårt fokus är på kandidaten och det nätverk vi bygger tillsammans – så du är välkommen att skicka in ditt CV till oss, även om det inte finns några uppdrag som passar dig på vår hemsida idag.

Ta del av våra guider och jobbsökartips

Som jobbsökande finns det två moment som lägger grunden för att hitta din nästa utmaning. Ett bra skrivet CV och en bra genomförd intervju. Här ger vi dig våra bästa tips att säkra drömjobbet.

Följ oss på LinkedIn

Via vår LinkedIn sida håller du dig uppdaterad om nya vakanser, konsultuppdrag och andra nyheter för jobbsökande.