Rätt uppdrag till rätt kandidat

Vi är inte bara intresserade av din erfarenhet och kompetens. Vi vill dessutom lära känna dig på riktigt.

När vi känner dig, kan vi hitta rätt uppdrag till dig

Vi på Finance Recruitment i Stockholm drivs av att hitta rätt uppdrag till rätt kandidat. För att vi ska kunna hjälpa dig som kandidat att hitta din drömutmaning, måste vi lära känna dig. Vad är din bakgrund, vad driver dig som person och vad vill du göra härnäst? Det personliga mötet är det viktigaste för oss i denna process. Ett CV ger en bild av dig, men det är personen bakom CV:et som vi vill lära känna.

Vår proaktiva rekryteringsprocess

Vi träffar hela tiden kandidater på generell basis, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår. Flera av de tjänster vi tillsätter annonseras aldrig publikt. Om du finns i vårt nätverk, kan du med andra ord bli kontaktad för roller du annars aldrig skulle hört talas om. Så skicka gärna in ditt CV även om vi inte har några uppdrag som passar dig just nu.

Klicka här för att skicka in ditt CV

Klicka här för att se de positioner vi rekryterar

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Att arbeta som konsult

Jobbet som konsult är ofta både varierande och stimulerande. Du får se företag och branscher från insidan. Du får även chansen att testa nya positioner på dessa företag. Perfekt för dig som vill bredda din kompetens och ha mer flexibilitet i din vardag.

Om du och uppdragsgivaren trivs med varandra, kan konsultuppdrag även leda till en fast anställning. Det kan därför vara ett perfekt sätt för dig att lära känna företaget och se om ni trivs med varandra.

Vi har ett stort nätverk av kunder som ständigt efterfrågar duktiga ekonomer. De flesta positioner tillsätts med de konsulter vi redan har i vårt nätverk och annonseras inte ut på vår hemsida. Så skicka in ditt CV för att finnas i vårt nätverk. Följ oss även på LinkedIn där vi postar korta blänkare kring en del av våra aktuella konsultuppdrag.

Talent Recruitment

Söker du jobb som redovisningsekonom, ekonomiassistent, junior controller eller trainee? Då är du välkommen att kontakta Talent Recruitment, som är en del av Finance Recruitment. Här arbetar dedikarade rekryterare som har ett varmt nätverk av ovan nämnda kompetenser får såväl rekryteringar som konsulttillsättningar.

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet kandidater för intervjuer på generell basis.
Skicka in ditt CV här

Du hittar fler jobb på Talent Recruitments webbplats

Följ oss i sociala medier och få tips om nya jobb direkt.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller