Jobbsökande | Finance Recruitment

Information för jobbsökande

Vi är inte bara intresserade av din erfarenhet och kompetens. Vi vill dessutom lära känna dig på riktigt.

Skicka in ditt CV

Det är först när vi känner dig som vi kan hitta rätt uppdrag till dig

Vi på Finance Recruitment i Stockholm drivs av att hitta rätt uppdrag till rätt kandidat. För att vi ska kunna hjälpa dig som kandidat att hitta din drömutmaning, måste vi lära känna dig. Vad är din bakgrund, vad driver dig som person och vad vill du göra härnäst? Det personliga mötet är det viktigaste för oss i denna process. Ett CV ger en bild av dig, men det är personen bakom Cv:n som vi kommer presentera för arbetsgivare.

Klicka här för att skicka in ditt CV

Klicka här för att se de positioner vi rekryterar

Vår proaktiva rekryteringsprocess

På Finance Recruitment träffar vi hela tiden kandidater på generell basis, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem – just då. På så sätt ligger vi steget före när ett behov väl uppstår. Ett flertal av de tjänster vi tillsätter annonseras aldrig publikt och om du finns i vårt nätverk kan du med andra ord bli kontaktad för roller du annars aldrig skulle hört talas om. Har du en intressant profil och vi är överens om vad ditt nästa steg är kan vi också presentera dig för intressanta arbetsgivare som vi tror skulle uppskatta just din talang.

Vårt fokus är på kandidaten och det nätverk vi bygger tillsammans – så du är välkommen att skicka in ditt CV till oss, även om det inte finns några uppdrag som passar dig på vår hemsida idag.

Hur skriver du ett bra CV?

Läs mer här

Så gör du en lyckad intervju

Läs mer här

Talent Recruitment

Alla tjänster har sin utmaning och varje individ är unik. Vårt systervarumärke Talent Recruitment erbjuder rekrytering och konsultillsättningar av operationella och transaktionsintensiva roller inom ekonomi.

Vill du jobba som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller junior controller? Kolla in Talent Recruitments hemsida för mer information om hur de kan hjälpa dig hitta rätt uppdrag.

Vi har marknadens starkaste nätverk inom ekonomi, bank och finans.

Våra rekryteringskonsulter träffar regelbundet kandidater på generella intervjuer – kanske öppnar det dörren till ditt drömjobb?

Skicka in ditt CV här

När ett rekryteringsbehov uppstår måste det gå fort! Följ oss på sociala medier och få tips om nya tjänster direkt när de annonseras.

LinkedIn

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller