Rekrytering av redovisningsekonom | Finance Recruitment

Rekrytering redovisningsekonom

Vi på Finance Recruitment är ett rekryteringsföretag som tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans.

Vi nöjer oss helt enkelt inte med att enbart matcha kompetenta kandidater med spännande uppdrag, vi matchar dessutom rätt kandidater till rätt uppdrag.

Redovisningsekonomer

En stark redovisningsekonom eller redovisningsansvarig, är en nyckelperson i varje bolag. De arbetar med de ekonomiska processerna och rutinerna, så att bolaget kan upprätthålla effektiv redovisning. Flera tjänster vi rekryterar är seniora redovisningsansvariga som har kompetens att ansvara för att hands-on upprätta bokslut, årsredovisningar, moms och skattedeklarationer samt att delta i budget- och prognosprocessen för ett , eller flera bolag.

Koncernredovisningsekonomer

En av nischkompetenserna inom redovisning är att arbeta på koncernnivå. Vi får uppdrag från koncerner som söker seniora redovisningsekonomer med erfarenhet att hantera redovisningen för allt från 5 till 50 bolag. Som koncernredovisningsekonom krävs det ofta att lång erfarenhet, och bevisad förmåga till självständigt arbete. Det krävs också att vara behjälplig vid transaktioner, samt integrera förvärvade bolag ur ett redovisnings – och rapporteringsperspektiv

Vi arbetar ofta med kandidater som har tidigare erfarenhet inom:

  • Koncernredovisning enligt IFRS
  • Kunskap om konsolideringssystem
  • Erfarenhet från börsbolag och/eller revisionsbyrå

Rekrytering redovisningsekonom

Varför välja oss?

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London. Hör gärna av er till oss om vi låter som rekryteringsföretaget för er, kanske när ni söker rekrytering av en redovisningsekonom? Vi gör vårt bästa i alla lägen och nedan följer en lista på några saker som gör oss till de vi är:

  • Vi är specialister: Vi tror på specialisering – ett bra nätverk och förståelse för marknaden gör oss till konsultativa specialister.
  • Vi är engagerade: Hos oss är varje medarbetare en engagerad nyckelperson och en konsultativ part i rekryteringsprocessen.
  • Vi är proaktiva: Vårt fokus på kandidaten och effektiva arbetssätt gör att vi snabbt kan leverera en kortlista på kvalificerade kandidater.
  • Vi är träffsäkra: Vår kvalitativa arbetsprocess ger oss en oöverträffad precision. Rätt uppdrag till rätt kandidat – det är vår specialitet.

Välkommen att kontakta oss!

 

Hur arbetar vi med rekrytering och interimstillsättningar på Finance Recruitment?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller