favicon (5)

Rekrytering av Redovisningsekonom i Stockholm

Redovisningsekonom

Vi är specialister på rekrytering av redovisningsekonomer i Stockholm. Vi matchar kompetenta kandidater med spännande uppdrag. Stockholms starkaste nätverk av ekonomer.

En bra redovisningsekonom är nyckeln till en bra ekonomiavdelning.

En stark redovisningsekonom eller redovisningsansvarig, är en nyckelperson i varje bolag. De arbetar med de ekonomiska processerna och rutinerna, så att bolaget kan upprätthålla effektiv redovisning. Flera tjänster vi rekryterar är seniora redovisningsansvariga som har kompetens att ansvara för att hands-on upprätta bokslut, årsredovisningar, moms och skattedeklarationer samt att delta i budget- och prognosprocessen för ett , eller flera bolag.

Som Redovisningsekonom arbetar du ofta som en del av en större ekonomifunktion. Du får kontakt med både den löpande verksamheten och insyn i bolagets strategi genom rapportering. Som redovisningsekonom lägger du också en stark grund för framtida utveckling mot antingen controller inriktade tjänster, ekonomistyrning eller koncernredovisning.

Kontakta oss Lediga jobb

Vi arbetar ofta med kandidater som har tidigare erfarenhet inom:

 • Koncernredovisning enligt IFRS
 • Kunskap om konsolideringssystem
 • Erfarenhet från börsbolag och/eller revisionsbyrå
 • Redovisningsprinciper som K2, K3
 • Kunniga inom flera ekonomisystem
 • Skatt- & moms specialister
Redovisningsekonomer som arbetar i team

Arbetsuppgifter för en Redovisningsekonom

 • Arbeta med löpande bokföring
 • Avstämning och rapportering
 • Års- och månadsbokslut
 • Kommunicera viktig information

Koncernredovisningsekonomer

En av nischkompetenserna inom redovisning är att arbeta på koncernnivå. Vi får uppdrag från koncerner som söker seniora redovisningsekonomer med erfarenhet att hantera redovisningen för allt från 5 till 50 bolag. Som koncernredovisningsekonom krävs det ofta att lång erfarenhet, och bevisad förmåga till självständigt arbete. Det krävs också att vara behjälplig vid transaktioner, samt integrera förvärvade bolag ur ett redovisnings – och rapporteringsperspektiv.

Varför arbeta med oss?

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London. Hör gärna av er till oss om vi låter som rekryteringsföretaget för er, kanske när ni söker rekrytering av en redovisningsekonom? Vi gör vårt bästa i alla lägen och nedan följer en lista på några saker som gör oss till de vi är:

 • Vi är specialister: Vi tror på specialisering – ett bra nätverk och förståelse för marknaden gör oss till konsultativa specialister.
 • Vi är engagerade: Hos oss är varje medarbetare en engagerad nyckelperson och en konsultativ part i rekryteringsprocessen.
 • Vi är proaktiva: Vårt fokus på kandidaten och effektiva arbetssätt gör att vi snabbt kan leverera en kortlista på kvalificerade kandidater.
 • Vi är träffsäkra: Vår kvalitativa arbetsprocess ger oss en oöverträffad precision. Rätt uppdrag till rätt kandidat – det är vår specialitet.

Kontakta oss för att veta mer

Behöver du hjälp med en rekrytering?

Varför anlita Finance Recruitment?

Lång erfarenhet av att rekrytera specialister

Vi på Finance Recruitment har tillsatt över 1000 specialister inom ekonomi, bank och finans i Stockholm.

Läs mer här

Har du behov av en konsult?

Ekonomikonsulter och Interim Managers

När ett behov uppstår måste det gå fort. Inom 24 timmar kan vi presentera tillgängliga konsulter.

Läs mer här