Interimskonsult inom Ekonomi - Kontakta Finance Recruitment

Interimskonsult

Snabba lösningar för interimskonsulter inom ekonomi i Stockholm.

Kontakta oss!

Interimskonsult inom ekonomi

Har ditt företag ett akut behov av ny personal på grund av sjukdom, föräldraledighet, en utdragen rekryteringsprocess eller någon annan anledning?

På Finance Recruitment kan vi hjälpa dig i denna prekära situation. Med våra moderna och effektiva rekryteringsmetoder hittar vi en duktig interimskonsult som kan uppfylla behovet och hjälpa ditt företag i en svår situation. Vi är specialiserade på ekonomi, finans och banksektorn och kan snabbt erbjuda en kompetens interimskonsult om behov uppstår.

Proaktivt arbete hjälper oss att rekrytera snabbt

Utmaningen att snabbt hitta rekryteringar till viktiga roller i företagens ekonomifunktioner löser vi genom att vi arbetar proaktivt med vårt nätverk samt att alltid ha kandidaterna i fokus. Att vi alltid ligger steget före i rekryteringsprocessen ger oss möjligheten att presentera kvalificerade interimskonsulter inom 48 timmar efter att vi fått ett uppdrag.

Arbetsmarknaden i Sverige har genomgått stora förändringar på senare år, allt rör sig snabbare och snabbare i dagens digitala värld och behoven ändras i en rasande fart. Det innebär att det ofta behövs tillfälliga lösningar, inte minst inom det ekonomiska området.

Sparar både tid och pengar

Att ta i en erfaren konsult sparar både tid och pengar och kan ge företaget viktiga nya kompetenser, erfarenheter och influenser. Vid en oväntad frånvaro eller arbetstopp kan rätt interimskonsult snabbt vara på plats. Dessutom ökar denna lösning flexibiliteten då det blir enklare att dra ned på personalen när efterfrågan minskar eller när företaget behöver en mindre organisation av någon annan anledning.

Många företag som vi har arbetat med har dessutom berättat att de upplever andra positiva effekter när de anlitat konsulter. I många fall kan konsulten hjälpa driva igenom långsiktigt fördelaktiga förändringar.

Vi är träffsäkra i vår leverans till dig

  • Varje rekryteringskonsult träffar ca 10 kvalificerade kandidater per vecka
  • 98% av de kandidater vi tillsätter trivs och stannar efter sin provanställning.

Behovet kan komma upp utan förvarning

Ett behov av en interimskonsult uppstår ofta utan förvarning. En medarbetare på en viktig roll i organisation blir sjuk, en annan måste sluta på grund av en konflikt eller blir föräldraledighet. Det är heller ingen ovanlighet att rekryteringar för fasta positioner drar ut på tiden. Att anlita en interimskonsult i ett sådant läge har många fördelar, här är några av de främsta:

  • Snabbhet. En interimskonsult kan vara på plats inom några dagar och är dessutom van vid att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter.
  • Kompetens. En interimskonsult har sett hur många företag arbetar och kan därför komma med förslag på effektiviseringar och förbättringar.
  • Flexibilitet. Ersättning utgår bara för de arbetstimmar som faktiskt har utförts. Ett uppdrag som utförs av en interimskonsult kan utan problem förkortas eller förlängas.
  • Självgående. En erfaren och kvalificerad konsult är van att ta eget initiativ och kräver minimalt med tid av den övriga organ
  • Input. Konsulter kan vara objektiva och inte lika påverkade av intriger och personalpolitik. Det innebär att en interimskonsult kan berätta för dig vad du behöver höra och inte vad han/hon tror att du vill höra.

Vi har ett stort nätverk av konsulter

På Finance Recruitment har vi ett stort nätverk av konsulter och vi intervjuar nya intressanta personer på löpande basis. Vi håller kontakt med konsulter för att veta var de befinner sig, när de kan bli tillgängliga och vad de har för drömmar om vad de vill göra härnäst. Med denna kontinuerliga framförhållning kan vi i de flesta fall hitta en passande interimskonsult som passar när behovet finns-

Är ditt företag i behov av en kompetent och erfaren interimskonsult för att lösa en tillfällig vakans. Välkommen att kontakta oss på Finance Recruitment så bokar vi in ett första möte.

Välkommen att kontakta oss!

Om du skickar din förfrågan innan klockan 15.00 får du svar samma vardag. Annars hör vi av oss så fort som möjligt.

Hur ser vår process för interimstillsättningar ut?

Läs mer här

Är du intresserad av att arbeta som interimskonsult?

Skicka in ditt CV här

 

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller