Om oss | Finance Recruitment

Om Finance
Recruitment

Vi på Finance Recruitment tillsätter permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans. Som personligt engagerade specialister garanterar vi effektivitet och träffsäkerhet.

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke – att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i tre olika specialistområden: Finance Recruitment Permanent, Finance Recruitment Interim och Talent Recruitment Permanent & Konsult.

Vi tror på att arbeta proaktivt. Varje medarbetare hos oss träffar ca 10 kandidater varje vecka oavsett belastningsgrad. Det gör att vi snabbt kan leverera kvalitativa kandidater när ett behov uppstår. Vårt fokus är på kandidaten och genom vårt kvalitativa och uppdaterade nätverk har vi tillsatt över 800 toppkandidater inom vårt specialistområde.

Vi vet själva att nyckeln till framgång är att anställa rätt personer. På fem år har vi vuxit till ca 20 medarbetare och idag omsätter vi över 120 miljoner SEK.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.

För oss är rekrytering personligt.

Finance Recruitment är ett Great Place to Work®

I samarbete med organisationen Great Place to Work så har vi under 2019 kvalificerat oss som en arbetsplats där personalen trivs, det finns tydliga utvecklingsmöjligheter och en inkluderande arbetskultur.

Vi kommer fortsätta under 2020 och framåt att aktivt jobba för att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Talent Recruitment

Alla tjänster har sin utmaning och varje individ är unik. Vårt systervarumärke Talent Recruitment erbjuder rekrytering och konsultillsättningar av operationella och transaktionsintensiva roller inom ekonomi. Deras specialitet är ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och juniora controllers.

Erfaren och hungrig, eller ung och kunnig. Talent Recruitment identifierar talangen i varje individ.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller