Om Finance
Recruitment

Vi på Finance Recruitment tillsätter permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi och bank & finans. Som personligt engagerade specialister garanterar vi effektivitet och träffsäkerhet.

För oss är rekrytering personligt

För att kunna hjälpa våra kandidater att hitta sina drömutmaningar, ser vi alltid till att lära känna dem. Det personliga mötet är det viktigaste för oss i denna process. En stor del av vårt rekryteringsarbete utförs proaktivt. Vi träffar hela tiden kandidater på generell basis, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Vi fokuserar på två områden – ekonomi och bank & finans. Genom att nischa oss kan vi lyckas bättre med våra rekryteringar.

Fyra skäl att välja Finance Recruitment

Vi är engagerade

Hos oss är varje medarbetare en engagerad nyckelperson.

Vi är specialister

Genom att specialisera oss på två områden – ekonomi och bank & finans – är vi fokuserade på våra kandidaters och kunders behov.

Vi är träffsäkra

Våra proaktiva processer och metoder ger oss en oöverträffad precision. Rätt person till rätt plats – det är vår specialitet.

Vi är effektiva

Våra smart processer ger snabba resultat, utan att tumma på kvalitet.

Specialisering har varit vårt motto ända sedan vi
började i rekryteringsbranschen."För några år sedan blev jag kontaktad av en av personerna bakom Finance Recruitment för ett interimsarbete. Han och hans kollegor har under dessa år funnit utvecklande, stimulerande och intressanta uppdrag som verkligen passar mig och min profil. Det är därför jag inte kan sluta utan fortsätter fastän jag uppnått pensionsålder. Tack Jens, Carl-Christian & Co."

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller