Om oss

Finance Recruitment erbjuder interimslösningar och rekryteringar specialiserade inom ekonomi, bank och finans i Stockholmsområdet.

Med fokus på kandidaten

Vi ska vara det rekryteringsbolag som kandidater vänder sig till först när de vill byta jobb inom ekonomi och finans. För att fånga upp vår vision mäter vi kontinuerligt kandidatupplevelsen och medarbetarnas lönemodell styrs bland annat av hur nöjda våra kandidater är med oss.

År vi funnits
9

Bolaget har växt i 9 år och har nu fyra specialistområden.

Träffsäkerhet
95%

Med stor träffsäkerhet så genomför vi rekryteringar och konsultlösningar.

Tillsättningar
2000+

Rekryteringar och konsulter inom ekonomi, bank och finans.

Utsikt i centrala Stockholm

Värderingar i vårt DNA

Vi tillför mera energi i vårt samarbete med kunder och kandidater. Därför träffar vi kandidater hela tiden för att ständigt bygga på vårt nätverk. Vår filosofi är att veta vad du som kandidat brinner för, och vad du som kund faktiskt behöver i din organisation.

Vår målsättning är att skapa något nytt och vi utgår ofta från fem värdeord som ligger oss nära hjärtat. Dessa genomsyrar vårt arbetssätt och hela vår verksamhet. Efterlevnad av värderingarna är också lönegrundande och påverkar den årliga lönerevisionen.

Accurate

Vi håller hög kvalité i vårt arbete. Med 96% träffsäkerhet i våra processer.

Honest

Vi levererar vad vi lovar. Och vi sätter realistiska förväntningar.

Engaged

Vi står på tå och håller en hög aktivitet och målfokusering i allt vi gör.

Fun

Vi uppmuntrar varandra och skapar laganda genom att göra saker tillsammans.

Flexible

Vi är anpassningsbara och tillgängliga för våra kandidater, kunder och medarbetare.

Vår historia

Finance Recruitment är ett rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade inom Ekonomi, Bank och Finans i Stockholmsområdet. Företaget grundades år 2014 och vi har under åren skapat en bra utveckling, bra lönsamhet och en bra kund och kandidat nöjdhet. 2019 blev vi både Årets Superföretag och DI Gasell och blev certifierade som Great Place To Work. Hösten 2020 tillsatt vi vår 1000 kandidat och blev återigen Di Gasell.

Optimistisk person i början av sin karriär
2014

Finance recruitment grundas

Fyra duktiga rekryteringskonsulter går samman och bildar tillsammans Finance Recruitment. Ett rekryterings- och bemanningsföretag som ska fokusera på roller inom ekonomi, bank och finans.

2015

Den första medarbetaren

Finance Recruitment anställer sin första medarbetare och teamet är nu fem personer.

2016

Talent recruitment

Talent Recruitment bildas för att fånga upp de mera transaktionsintensiva tjänsterna på ekonomiavdelningarna med eget varumärke och egen hemsida då man vänder sig mot ett helt nytt nätverk.

2017

Det växer så det knakar

Vi växer ur våra lokaler på Kungsgatan 33 och flyttar till nya lokaler närmare Stureplan. Den nya adressen blir Kungsgatan 4A. Lokalen anpassas för att kunna ta emot många besökare och en vidare expansion.

2018

GDPR

Det stora GDPR året och Finance Recruitment stärker upp med administrativa roller för att säkerställa alla processer och rutiner.

2019

Great Place To Work

Finance Recruitment firar 5 år. Samma år blir vi DI gasell, vi får utmärkelsen Årets Superföretag av Veckans Affärer och blir certifierade som ”Great Place To Work”.

2020

Pandemi och 1000 tillsättningar

Mitt under corona pandemin gör vi vår 1000:e tillsättning och anställer en extern VD för att ta bolaget vidare till nästa nivå.

2021

Rekordår

Bolaget gör sitt bästa år någonsin. Tack vare duktiga medarbetare levererar har vi fortsatt hög träffsäkerhet och nöjda kandidater.

2022

Slår rekord - ännu en gång

Med 300 tillsättningar och en omsättning på strax över 200 miljoner slog vi rekordåret 2021 med råge. För att kunna möta den ökade efterfrågan & för att bygga för framtiden utökades även teamet med fem nya medarbetare.

Ekonom som söker jobb

Kontakta oss

Behöver du hjälp med en rekrytering eller konsultlösning? Våra fyra specialistteam kan hjälpa dig med allt ifrån CFO till Ekonomiassistent, specialister inom Private Equity eller både seniora och juniora konsulter inom ekonomifunktionen.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad att arbeta som rekryteringskonsult? Eller är letar du andra jobb inom ekonomi eller finans?