favicon (5)

Bemanningsföretag ekonomi - Stockholm

Bemanning inom ekonomi

Det har blivit allt vanligare att företag vänder sig till ett professionellt bemanningsföretag för att tillsätta viktiga positioner inom ekonomi. Några av de vanligaste anledningarna till att anlita ett bemanningsföretag inom ekonomi är att snabbt fylla en vakans eller för att tillfälligt kunna hantera arbetstoppar.

Att snabbt få hjälp av kunniga och erfarna konsulter är en viktig service som sparar både tid och pengar. Det är här vi kommer in i bilden. Vi på Finance Recruitment i Stockholm är specialiserade på bemanning för olika typer av ekonomiroller, oavsett vilken bransch ditt företag är verksamt i.

 

Ett flexibelt bemanningsföretag inom ekonomi

När vi tar hand om bemanningen för din ekonomiavdelning kan du istället lägga din energi på att driva din verksamhet och öka intäkterna till företaget. Det finns många fördelar med att anlita ett bemanningsföretag som Finance Recruitment i Stockholm. Du får snabbt professionell hjälp när situationer som oväntad frånvaro eller arbetstoppar uppstår.

Bemanning ekonomi - på lång och kort sikt

Med vår hjälp ökar du också flexibiliteten i ditt företag då du med inhyrda konsulter enklare kan anpassa personalstyrkan efter den aktuella arbetsbördan. Förutom att täcka ett kortsiktigt behov av personal, vet vi också att våra kunder upplever positiva effekter av att ha våra konsulter på plats då de med sin erfarenhet även bidrar till att driva igenom förändringar som har betydelse för verksamheten på lång sikt.

Lediga jobb Att anlita oss

Bemanning redovisning – en smidig lösning

Är ni i behov av bemanning inom redovisning? Behovet av en redovisningsekonom kan uppstå under tidsbestämda perioder. Då är det bådesmidigt och flexibelt att hyra in en person på konsultbasis. Det innebär ett mindre administrativt ansvar än vid rekrytering inom ekonomi. Om behovet blir mer permanent går det givetvis att rekrytera redovisningsekonom.

Bemanning inom ekonomi, finans och bank

Vi på Finance Recruitment erbjuder rekrytering och uthyrning av konsulter inom ekonomi i Stockholm, där vi med ett uppdaterat nätverk kan presentera marknadens bästa kandidater inom ekonomi, finans och bank. När vi sköter bemanningen till din ekonomiavdelning får du en kontaktperson som sköter hela processen åt dig. Vi tar era önskemål på största allvar och är engagerade i jakten på kandidater med rätt kompetens som matchar er kravprofil.

Låt oss på Finance Recruitment i Stockholm täcka ditt behov av kompetent personal. Välkommen att ta kontakt med oss.

Kontakta oss för bemanning inom ekonomi

Behöver du hjälp med bemanning? Hör av dig så berättar vi mer och hjälper till!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Varför anlita Finance Recruitment

Lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här

Hur fungerar det att anlita oss

Rätt person till rätt tjänst

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här