Bankjobb, finansjobb & försäkringsjobb

Rekrytering, försäkring, bank och finans

På Finance Recruitment rekryterar vi specialistroller inom finansjobb och bankjobb till bolag inom fondförvaltning, försäkring, riskkapital, corporate finance och private equity. Välkommen att vända er till oss för rekrytering inom försäkring eller för att tillsätta bankjobb och finansjobb.

Kontakta oss Läs mer här

Nätverk

Vi har det starkaste nätverket i Sverige inom corporate finance, private equity och investment banking till ditt förfogande.

Förtroende

Våra kandidater vänder sig till oss för konsultation och för att vi kan hjälpa dem till de bästa karriärmöjligheterna.

Kvalité

De slutkandidater som vi presenterar inom private equity tillhör toppskiktet av ekonomer i Sverige.

Rekrytering – bank och finans: headhunting av specialister

På Finance Recruitment har vi ett dedikerat team som fokuserar på rekrytering av olika roller inom bank- och finans- samt försäkringssektorn. Våra medarbetare, liksom medarbetarna inom ekonomiteamet, har själva en gedigen bakgrund från rekryteringar inom området eller så har de själva arbetat i dessa positioner. Det gör att vi kan tillsätta bankjobb, finansjobb och försäkringsjobb med stor träffsäkerhet.

Du finner en variation av såväl roller som kunder. Vårt kvalitetsfokus ställer höga krav på kunskap och förståelse inom varje specifik bransch på såväl oss som rekryteringskonsulter, men även på de kandidater som vi presenterar.

Bankjobb och finansjobb som vi rekryterar

Inom bank- och finans- samt försäkringsjobb rekryterar vi flera olika roller; bland annat M&A, private equity-jobb och roller inom investment banking. Läs mer om de olika rollerna, och om hur vi kan hjälpa till med rekrytering genom att klicka dig vidare på respektive roll nedan.

Specialistrekrytering inom bank och finans

Stor kunskap från jobb inom bank och finans

Vi har lång erfarenhet från tillsättningar inom bank och finans, både på bolag i Stockholm och i London. Vår styrka ligger i förståelsen av rollerna, men framför allt i vårt kandidatfokus som spelar en viktig nyckelroll i att kunna leverera träffsäker rekrytering inom finans. Vi har Sveriges starkaste nätverk för investment professionals inom bank och finans.

Vi har också stor erfarenhet av rekrytering inom ekonomi och chefsrekrytering. Tveka inte att kontakta oss om ni vill tillsätta tjänster inom ekonomi, försäkring, bank eller finans. Du hittar vårt kontaktformulär längre ner på sidan.

Headhunting av spetskompetens

Våra kandidater tillhör det absoluta toppskiktet. Tillsättningarna som det här teamet gör sker nästan alltid genom headhunting. De bästa kandidaterna inom corporate finance och private equity är väl uppvaktade och har ofta en tydlig idé för sin karriär. Kandidater som fokuserar på finansiering, investeringar och analys är målmedvetna, och det måste rekryteringsprocessen också vara. Private Equity och Investment Banking är många ekonomers dröm - men att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag är en utmaning. Det är där vår spetskompetens kommer in.

Headhunting av specialistkompetens inom private equity
Ett urval av våra kunder
logo-1
logo-3
logo-5
logo-2
logo-4
logo-6
Lediga Jobb

Lediga bankjobb, finansjobb och försäkringsjobb

Inga lediga jobb hittades

Hur kan vi hjälpa dig?

Med Stockholms starkaste nätverk av talang inom bank, finans och försäkring så hjälper vi dig hitta rätt medarbetare. Vårt erbjudande inkluderar allt från en detaljerad kravprofil till search och annonsering till intervjuer, bakgrundskontroller, kompetenstester och presentation av de bästa kandidaterna.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Nahrin Anbratt
Nahrin Anbratt

Associate. Rekrytering av specialister inom bank och finans.

Varför anlita Finance Recruitment?

Lång erfarenhet av att rekrytera specialister

Vi på Finance Recruitment har tillsatt över 1000 specialister inom ekonomi, bank och finans i Stockholm.

Läs mer här

Har du behov av en konsult?

Ekonomikonsulter och Interim Managers

När ett behov uppstår måste det gå fort. Inom 24 timmar kan vi presentera tillgängliga konsulter.

Läs mer här