favicon (5)

Arbeta som interimskonsult i Stockholm

Du är ditt varumärke

Jobbet som konsult är ofta både varierande och stimulerande. Du får se företag och branscher från insidan. Du får även chansen att testa nya positioner på dessa företag. Perfekt för dig som vill bredda din kompetens och ha mer flexibilitet i din vardag.

När du arbetar som konsult representerar du ditt eget varumärke

Om du och uppdragsgivaren trivs med varandra, kan ett konsultuppdrag även leda till en fast anställning. Det kan därför vara ett perfekt sätt för dig att lära känna företaget och se om ni trivs med varandra.

Vi har ett stort nätverk av arbetsgivare som ständigt efterfrågar duktiga ekonomer. De flesta positioner tillsätts med de konsulter vi redan har i vårt nätverk och annonseras inte ut på vår hemsida. Du är välkommen att skicka in ditt CV för att finnas i vårt nätverk. Följ oss även på LinkedIn där vi publicerar flertalet av våra interims tillsättningar.

Skicka in ditt CV Lediga uppdrag

Så här hittar du ditt drömuppdrag

 • Kontakta oss för ett generellt möte. Vi vill gärna lära känna dig genom ett personligt möte. Vad har du gjort tidigare och vad du vill göra framöver? När vi vet vad du brinner för kan vi snabbt kontakta dig när ett uppdrag som passar dig dyker upp. De flesta av våra interimsuppdrag annonseras inte utan tillsätts till de konsulter som finns i vårt nätverk. Därför är det personliga mötet viktigt.
 • Håll oss uppdaterade om var du befinner dig och när ditt nuvarande uppdrag tar slut. Då kan vi lättare matcha dig med nya uppdrag när du blir tillgänglig.
 • Ta reda på så mycket information som möjligt om vad det innebär att vara interimskonsult – vill du arbeta utifrån ditt eget bolag eller vill du vara anställd som konsult. Om du vill arbeta genom ditt eget bolag ta reda på information om vilken bolagsform som passar dig, vad som gäller för F-skatt och vilken typ av ansvarsförsäkring du bör ha.
 • Följ oss på LinkedIn för att ta del av fler uppdrag än de som annonseras på vår hemsida.

Att tänka på som interimskonsult

 • Leverera från första dagen
 • Agera oberoende på jobbet
 • Var noggrann med rapportering
 • Var ärlig med din prestation
 • Ställ tydliga krav på uppdraget
 • Ta reda på sjuklön, semester osv.
Interimskonsulter på väg till möte

Frihet i ditt arbete

 • Arbeta med de uppdragen som du gillar
 • Arbeta på distans, eller på kontor
 • Driv eget företag och fakturera

Att tänka på när du är på uppdrag

Leverera resultat direkt. Det är stor skillnad på att vara anställd och att vara konsult. Som konsult förväntas du leverera resultat omgående, utan uppstartstid som en anställd oftast har. Var därför noga med att bara ta dig an uppdrag som du vet att du är kvalificerad för från början så att du kan bidra direkt. Tänk på att som interimskonsult representerar du inte bara oss gentemot kunden utan du är också ditt eget varumärke.

Agera oberoende. Som interimskonsult kan du bli anförtrodd information då du ses som en neutral part.

Håll en nära kontakt med den som har förmedlat ditt uppdrag. Om du behöver ventilera dina tankar med någon så agerar vi som förmedlare bra bollplank. Vi har erfarenhet av många olika situationer och kan därför komma med goda råd.

Utvärdera varje uppdrag utifrån vad du kan bidra med och vad du kan lära dig. Kanske har du haft en liknande roll men i en annan bransch? Eller tvärtom?

Jag tycker att Finance Recruitment är väldigt bra, top-notch. De känns som jordnära och trevliga personer som är angelägna att hitta rätt uppdrag till rätt person.

Christina, interimskonsult

Kontakta oss

Har du behov av en interimskonsult?

Hur arbetar vi med rekrytering?

Lång erfarenhet av att rekrytera specialister

Vi på Finance Recruitment har tre specialiserade rekryteringsteam som täcker ekonomi, bank och finans.

Läs mer här

Hur arbetar vi med konsulter?

Interim managers och konsulter inom ekonomi

Vi tillsätter olika interimskonsulter från chefsnivå till operativa ekonomiassistenter.

Läs mer här