Investment banking jobb i Stockholm | Finance Recruitment

Investment Banking jobb i Stockholm

Vi på Finance Recruitment är ett rekryteringsföretag som är experter på chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans. Att vi nischar oss gör att vi lyckas säkerställa en kvalitativ leverans. Investment Banking är ett av våra specialistområden i Stockholm och London.

Vad innebär ett Investment Banking jobb?

Ett jobb som Investment Banker innebär främst att arbeta med värdepapper och andra finansiella tillgångar. I arbetet som investment banker ingår bland annat:

  • Nyemissioner
  • M&A (Mergers and Acquisitions)
  • IPO’s
  • Finansiell modellering

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

 

Investment banking jobb Stockholm

Hur fungerar vår rekryteringsprocess för dig som kandidat?

Vi börjar hela rekryteringsprocessen genom att lära känna dig som kandidat på djupet. Detta i syfte att kunna hitta din drömutmaning och placera dig som kandidat till rätt uppdrag. Vi vill ta reda på din bakgrund, vad som driver dig och vad du vill göra härnäst. Det här personliga mötet är det absolut viktigaste för oss i den här processen – det är personen bakom CV:t vi vill lära känna.

Då vi jobbar proaktivt träffar vi ständigt kandidater på generell basis, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just där och då. Vi ligger på så vis alltid steget före när behovet till slut uppstår. Många av de tjänster vi tillsätter annonseras aldrig publikt, eftersom vi då redan har funnit den rätta kandidaten. Om du finns i vårt nätverk, kan du bli kontaktad för roller du annars aldrig skulle ha hört talas om. Vi har upparbetad kontakt med flera av de tyngre aktörerna inom investment banking i Stockholm och London där vi också tidigare tillsatt positioner. Därför är det alltid värt att skicka in ditt CV till oss.

Varför välja oss när du söker personal i Stockholm?

För dig som uppdragsgivare är en rekrytering via oss ett väldigt smidigt sätt att hitta folk på och du kan lita på att vi tillsätter rätt kandidat, eftersom vi redan känner dem. Investment Banking, i både Stockholm och London, är således ett område som vi förmodligen redan sitter på kandidater till.

Vår erfarenhet ger oss en unik position att både tillsätta rätt kandidater men också ge rådgivning till unga talanger som vill göra karriär inom finansiella marknader. Vi söker alltid efter den bästa lösningen för kunden och kandidaten, vare sig ni söker en kapitalförvaltare i London eller någon som kan sköta ett Investment Banking-jobb i Stockholm.

Nedan följer några punkter som gör oss till de vi är idag:

  • Vi är specialister: Vi tror på specialisering – ett bra nätverk och förståelse för marknaden gör oss till konsultativa specialister.
  • Vi är engagerade: Hos oss är varje medarbetare en engagerad nyckelperson och en konsultativ part i rekryteringsprocessen.
  • Vi är proaktiva: Vårt fokus på kandidaten och effektiva arbetssätt gör att vi snabbt kan leverera en kortlista på kvalificerade kandidater.
  • Vi är träffsäkra: Vår kvalitativa arbetsprocess ger oss en oöverträffad precision. Rätt uppdrag till rätt kandidat – det är vår specialitet.

Hör av er redan idag

Om ni som företag är i behov av investment banking kan ni enkelt höra av er via vårt kontaktformulär för att boka in ett möte med oss där vi ser över era behov.

Om du är kandidat kan du enkelt skicka in ditt CV direkt på hemsidan. När vi mottagit ditt CV bokar vi in en kort intervju där vi lär känna dig och dina önskemål. Därefter hamnar du i vår databas och kan ta del av nya arbetsuppdrag.

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller