Rekrytering av CFO i Stockholm | Finance Recruitment

Rekrytering av CFO i Stockholm

Det är en konst att verkligen se vad som verkligen skiljer två kandidater åt. Att på egen hand sköta rekryteringen av en CFO till ditt företag i Stockholm tar tid och kan medföra risker.

Anlita oss

Säker rekrytering av CFO

När du kontaktar oss med din förfrågan, tar vi oss tiden att först lära känna ditt företag och det behov ni har. Därför kan vi snabbt bilda oss en uppfattning om vilka kandidater i vårt nätverk som skulle passa för den aktuella rollen. Vi arbetar kontinuerligt i sökandet efter marknadens bästa kandidater genom att träffa och intervjua yrkesverksamma personer på en generell basis.

Vi träffar seniora ekonomichefer och yngre ekonomer på väg uppåt genom vår databas, nätverksträffar och seminarier. Med över 100 rekryterade CFO tjänster så har vi väl upparbetad kontakt inom flera branscher.

Vi lämnar inget åt slumpen utan gör både search arbete, samt annonsering för att kunna presentera de mest lämpade kandidaterna för tjänsten. Med Finance Recruitment får du de bästa förutsättningarna för att hitta rätt person till jobbet.

Vår erfarenhet är din trygghet

Bland de som givit oss förtroendet att sköta bemanningen och rekryteringen av olika befattningar inom ekonomi, bank och finanssektorn, finns ledande internationella företag såväl som mindre svenska företag. Om du låter oss ta hand om rekryteringen av en CFO till ditt företag i Stockholm, sköter vi hela rekryteringsprocessen åt dig.

I en rekryteringsprocess så erbjuder vi:

  • Ett kvalitativt nätverk av kandidater. Vi genomför search, headhunting och annonsering, för att hitta den bästa kandidaten.
  • Bakgrundskontroller och kompetenstester. För att säkerställa kandidaterna testar vi deras kunskaper, och ser över deras bakgrund.
  • Rekryteringsgaranti. Om det skulle visa sig att något inte fungerar, så ersätter vi kandidaten kostnadsfritt inom en tidsfrist.

Vi på Finance Recruitment har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering och är sedan starten specialiserade inom ekonomi, bank och finans. Vi har genomfört tusentals intervjuer med kandidater och rekryterat hundratals kompetenta personer till kunder i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss!

Om du skickar din förfrågan innan klockan 15.00 får du svar samma vardag. Annars hör vi av oss så fort som möjligt.

Vi är träffsäkra i vår leverans till dig

  • Vi har genomfört över 900 rekryteringar av specialistroller inom ekonomi i Stockholm och London.
  • Stockholms starkaste nätverk av chefsekonomer.
  • 98% av de kandidater vi tillsätter trivs och stannar efter sin provanställning.

Varför borde du använda dig av Finance Recruitment när du rekryterar?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller