Podcast-Logo_website_FRONT
PODCAST

FRpodden producerad av Finance Recruitment

Små och stora samtal om ekonomi, rekrytering och livet i övrigt. Vi blandar intern expertis med externa gäster. Koka en kopp kaffe och lyssna där du hittar dina poddar.

 Kontakta oss

Gå till

Avsnitt 14

Avsnitt 13

Avsnitt 12

Avsnitt 11

Avsnitt 10

Avsnitt 9

Avsnitt 8

Avsnitt 7

Avsnitt 6

#14 - Ekonomi, juridik och nystartade bolag

Ett samtal med Fredrik Swedin

Fredrik är bland annat ekonom, jurist och ordförande på Finance Recruitment. Utöver det har Fredrik ett stort bolagsintresse och är involverade i ett flertal spännande bolag.
 
Om du är intresserad över annorlunda karriärvägar som ekonom är det här avsnittet för dig.

 Spotify Apple Podcast  

#13 - Employee satisfaction, upskilling and leadership

A conversation with Allan Nygaard from Talentsoft

In this episode I talk with Allan Nygaard, Nordic Regional Director at Talentsoft about employee satisfaction and company leadership. We also spend some time on how companies should work with upskilling and reskilling of employees.

 Spotify Apple Podcast  

#12 - Omställningar, digitala arbetssätt och framtiden

I det här avsnittet av FRpodden gästas vi av Frida Lundh från ARC. Frida arbetar som Chief People & Culture Office (CPO) och har lång erfarenhet från världen av kreativa byråer. 

Vi pratar om vikten av ledarskap, engagemang hos medarbetare, företagskultur och en individanpassad arbetsplats.

 Spotify Apple Podcast  Amazon 

#11 - Kundreskontra, kandidatfokus och systemkunnighet

I det här avsnittet gästas vi av Filip Tu och Beatrice Markus från Finance Recruitment. Filip är senior rekryteringskonsult med fokus på ekonomi och Beatrice har ca två års erfarenhet från arbete inom kundreskontra.

Vi pratar rollen som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra, hur rollen har förändrats under de senaste åren samt försöker blicka in i framtiden.

 Spotify Apple Podcast  Amazon 

#10 - Entreprenörskap, kapital och diskriminering

I det här avsnittet så pratar jag med Indra Sharma, ingenjör, investerare och författare. 

Indra är i grunden utbildad ingenjör från Uppsala universitet och har de senaste åren arbetat med investeringar och venture capital. 

Indra har också debuterat som författarare tillsammans med Tatiana Shalalvand och skrivit boken: Förebilderna, kvinnor som formar vår framtid (2020).

 Spotify Apple Podcaster 

#9 - Investeringar, hedgefonder och din karriär i finansbranschen

I detta avsnitt av FRpodden pratar jag med Mattias Sjödin, hedgefondförvaltare och entreprenör.

Mattias pratar om sin resa inom investeringsbranschen, vad som krävs för att bli framgångsrik som förvaltare och ger några goda råd till unga investerare på börsen.

 Spotify Apple Podcaster 

#8 - Kreativitet, mänsklighet och kommunikation

Nytt år - nya avsnitt! Välkommen tillbaka till FRpodden! Små och Stora samtal om ekonomi, rekrytering och livet i övrigt. Idag gästar Ami Hemviken mig på FRpodden.

Ami är beteendevetare, författare och föreläsare. Vi pratar om hennes nya bok, om hur vi blir bättre medmänniskor på arbetsplatsen och slutligen om vad kreativitet är.

 Spotify Apple Podcaster 

#7 - Ledarskap i förändring

I det här avsnittet gästas vi av Bengt Johansson från Directa och Simon Kling, VD på Finance Recruitment.

Vi pratar om ett ledarskap i förändring; digitaliseringens påverkan, Corona pandemin och vad som krävs för att driva igenom riktiga förändringar på ett bolag. Finance Recruitment är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi, bank och finans.

 Spotify Apple Podcaster 

#6 - Vad har du lärt dig av 100 CFO rekryteringar?

Vad lär du dig av 100 CFO rekryteringar? I detta avsnitt pratar vi med de seniora rekryteringskonsulterna Johan Junggren och Fredrik Sjöberg om komplexiteten att rekrytera en CFO (Chief Financial Officer). Vi benar ut begreppet CFO och våra gäster bjuder på sin kunskap om vad bolag bör tänka på när de ska rekrytera.

 Spotify 

jobbsokande-2
Läs vidare

Så skriver du ett bra cv

Till guiden