favicon (5)

Hyra ekonomikonsult

Hyra ekonomikonsult – för tillfällig expertis

Att hyra ekonomikonsult kan vara en lösning under tillfälliga projekt eller arbetstoppar, för att fylla en kompetensbrist eller för att få expertis inom finansiella områden utan att anställa en heltidsanställd. Om ni behöver tillfällig hjälp med ekonomisk rådgivning och ledning kan vi på Finance Recruitment hjälpa er att hitta en erfaren ekonomikonsult.

Ekonomikonsulter med spetskompetens

På Finance Recruitment har vi flera kompetenta och kvalificerade ekonomikonsulter för att hjälpa ert företag att uppfylla era behov av finansiell rådgivning och ledning när det uppstår. Som specialister inom tillsättning av olika viktiga ekonomifunktioner fokuserar vi på att hitta rätt person med den rätt erfarenhet för att uppfylla ert företags specifika behov. Vi arbetar snabbt och effektivt för att presentera de bästa kandidaterna redan inom 24 timmar. Vi gör allt vi kan för att säkerställa en sömlös process och en lyckad matchning när ni behöver hyra en ekonomikonsult.

Lediga jobb

En proaktiv partner

Som proaktiv partner inom rekrytering och bemanning av ekonomikonsulter, erbjuder vi följande:

 • Snabb rekrytering av kompetent personal
  Vi intervjuar löpande kandidater med olika typer av expertis inom ekonomi. Det gör att vi ständigt fyller på vår bank av ekonomikonsulter och snabbt kan presentera kvalificerade kandidater med rätt kompetens inom 24 timmar.
 • Flexibilitet vid förändrade behov
  Om ert behov förändras snabbt, kan vi snabbt presentera nya kandidater med rätt kompetenser och erfarenheter – vi erbjuder full flexibilitet.
 • Specialistkunskaper
  Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av personal inom bank, finans och ekonomi. Det gör att vi förstår era behov och de kvalifikationer som ni söker hos en kandidat.
 • Personlig kontakt
  För oss är det viktigt att ni får en bra, trygg och personlig upplevelse av hela processen. Därför har ni samma kontaktperson som ansvarar för att hjälpa er att hyra ekonomikonsult från start till mål.

Kontakta oss Att anlita oss

Vi hjälper er att hyra ekonomikonsult för olika behov

En ekonomikonsult är en specialist inom ekonomi och finans som tillhandahåller rådgivning och expertis till företag och organisationer. De kan hjälpa till med allt från budgetplanering och finansiell analys till riskhantering och rapportering av ekonomisk information.

Behovet av en ekonomikonsult kan uppstå av olika anledningar. Det kan exempelvis handla om att företaget behöver extra resurser och kompetens under en tidsbegränsad period för att ta itu med en specifik ekonomisk utmaning eller genomföra ett projekt. Det kan också handla om att företaget saknar intern expertis och vill ha hjälp med att utveckla sin ekonomiska strategi och affärsplan. Andra vanliga skäl till att behöva hyra ekonomikonsult är för att förbättra finansiell rapportering, för att identifiera och hantera risker eller för att implementera nya system och processer.

Kontakta oss för att hyra ekonomikonsult

Behöver ni hyra en ekonomikonsult till er verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi er!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Varför anlita Finance Recruitment?

Lång erfarenhet av att rekrytera specialister

Vi på Finance Recruitment har tillsatt över 1000 specialister inom ekonomi, bank och finans i Stockholm.

Läs mer här

Behöver du permanent rekrytering?

Rekrytering inom Ekonomi och Finans

Vi rekryterar både seniora och juniora roller inom ekonomi, bank och finans.

Läs mer här