favicon (5)

Rekrytering Finans Stockholm

Specialister på BANK & finans

Vi rekryterar marknadens bästa kandidater inom finans till ledande internationella investmentbanker, mindre fristående banker, private equity-bolag och mindre konsultföretag i både Stockholm och London.

Rekrytering - Finans och bank

Sedan starten har vi valt att specialisera vår verksamhet mot rekrytering inom finans, ekonomi och bank. Genom att fördjupa oss i vårt område har vi verkligen lärt oss de tjänster vi rekryterar till och skapat oss en djupare förståelse och insikt i våra kunders behov. När du arbetar med oss får du snabbt och effektivt den kompetens du behöver till ditt företag i Stockholm, utan att ägna mer tid än nödvändigt åt rekryteringen.

 

5 steg för rekrytering inom finans i Stockholm

 1. När du kontaktar oss med din förfrågan ser vi först till att fastställan kravprofilen för uppdraget som sedan ligger som grund för hela processen. Du blir tilldelad en personlig kontaktperson som sköter hela rekryteringen åt dig.
 2. Vi söker sedan efter lämpliga kandidater i vårt nätverk, i egna och externa databaser samt genom headhunting och annonsering.
 3. Därefter sker ett urval utifrån kravprofilen. Alla relevanta kandidater intervjuas och du får därefter en lista med 3-5 personer som matchar kravprofilen och en detaljerad presentation som sammanfattar varje enskild kandidats erfarenheter, styrkor och personlighet samt varför de är lämpade för jobbet. Vi tar sedan referenser på en eller två slutkandidater.
 4. Därefter sker löneförhandling och kontraktsskrivning.
 5. Inom två månader efter din nya anställda är på plats gör vi ett uppföljningsmöte med både dig som kund och kandidaten för att stämma av att ni har allt ni behöver och är nöjda med rekryteringen.

Lediga jobb Att anlita oss

Kontakta oss för att veta mer om rekrytering inom bank och finans

Behöver du hjälp med rekrytering inom finans och bank? Vi har nätverket för att hjälpa dig!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Varför anlita Finance Recruitment

Lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här

Hur fungerar det att anlita oss

Rätt person till rätt tjänst

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här