favicon (5)

Rekrytering Finans Stockholm

Rekrytering Stockholm – Specialister på bank & finans

Behöver ni hjälp med rekrytering inom finans i Stockholm? Vi rekryterar marknadens bästa kandidater inom finans till ledande internationella investmentbanker, mindre fristående banker, private equity-bolag och mindre konsultföretag i både Stockholm och London. Låt oss hjälpa er med er rekrytering inom finans.

Rekrytering - Finans och bank

Sedan starten har vi valt att specialisera vår verksamhet mot rekrytering inom finans, ekonomi och bank. Genom att fördjupa oss i vårt område har vi verkligen lärt oss de tjänster vi rekryterar till och skapat oss en djupare förståelse och insikt i våra kunders behov. När du arbetar med oss vid rekrytering inom finans får du snabbt och effektivt den kompetens du behöver till ditt företag, utan att ägna mer tid än nödvändigt åt rekryteringen.

 

5 steg för rekrytering inom finans i Stockholm

Är ni i behov av rekrytering i Stockholm? Följ dessa steg för att lyckas med er rekrytering inom finans.

 1. 1. När du kontaktar oss med din förfrågan ser vi först till att fastställa kravprofilen för uppdraget som sedan ligger som grund för hela processen med rekrytering inom finans. Du blir tilldelad en personlig kontaktperson som sköter hela rekryteringen åt dig.
 2. Vi söker sedan efter lämpliga kandidater i vårt nätverk, i egna och externa databaser samt genom headhunting och annonsering.
 3. Därefter sker ett urval utifrån kravprofilen. Alla relevanta kandidater intervjuas och du får därefter en lista med 3-5 personer som matchar kravprofilen och en detaljerad presentation som sammanfattar varje enskild kandidats erfarenheter, styrkor och personlighet samt varför de är lämpade för jobbet. Vi tar sedan referenser på en eller två slutkandidater.
 4. Därefter sker löneförhandling och kontraktsskrivning.
 5. Inom två månader efter din nya anställda är på plats gör vi ett uppföljningsmöte med både dig som kund och kandidaten för att stämma av att ni har allt ni behöver och är nöjda med rekryteringen.

Lediga jobb Att anlita oss

Effektiv rekrytering inom finans

En rekrytering inom finans blir mer effektiv med rätt kompetens. I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är det kritiskt att hitta rätt talang för att stödja era finansiella funktioner. Att hitta experter inom finans är ingen lätt uppgift, men det är här vi kommer in. Vi har erfarenheten och insikterna som krävs för att navigera i finanssektorns specifika landskap.

Vår process för rekrytering inom finans är strukturerad och systematisk, vilket innebär att vi snabbt kan identifiera passande kandidater för era behov. Vi anpassar oss efter era specifika behov och ser till att vi bara presenterar kandidater som är helt i linje med era förväntningar.

Stort nätverk av kandidater

Behöver ni hjälp med rekrytering i Stockholm? Vår databas är full av professionella kandidater inom finans, alla med olika kompetenser och erfarenheter. Detta gör att vi kan erbjuda er en anpassad rekryteringsprocess som matchar era unika krav och behov. Vi förstår hur viktigt det är att snabbt fylla vakanser inom finanssektorn, och vi strävar efter att erbjuda lösningar som ger era verksamhetsresultat en boost.

Oavsett om ni söker en finanschef, en finansanalytiker eller kanske en specialist inom företagsfinansiering, har vi nätverket och expertisen att finna just den kompetens ni behöver för att ta er organisation till nästa nivå. Vi hjälper er med rekrytering i Stockholm!

Kontakta oss för att veta mer om rekrytering inom bank och finans

Behöver du hjälp med rekrytering inom bank och finans? Vi har nätverket för att hjälpa dig med er rekrytering i Stockholm!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Varför anlita Finance Recruitment

Lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här

Hur fungerar det att anlita oss

Rätt person till rätt tjänst

Vi på Finance Recruitment besitter lång erfarenhet av att rekrytera ekonomiroller och chefer i både Stockholm och London.

Läs mer här