Rekrytering inom finans i Stockholm | Finance Recruitment

Rekrytering inom finans i Stockholm

Vi rekryterar marknadens bästa kandidater inom finans till ledande internationella investmentbanker, mindre fristående banker, private equity-bolag och mindre konsultföretag i både Stockholm och London.

Sedan starten har vi valt att specialisera vår verksamhet mot rekrytering inom finans, ekonomi och bank. Genom att fördjupa oss i vårt område har vi verkligen lärt oss de tjänster vi rekryterar till och skapat oss en djupare förståelse och insikt i våra kunders behov. När du arbetar med oss får du snabbt och effektivt den kompetens du behöver till ditt företag i Stockholm, utan att ägna mer tid än nödvändigt åt rekryteringen.

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

 

Rekrytering inom finans i Stockholm

Så går det till när vi rekryterar inom finans i Stockholm

  1. När du kontaktar oss med din förfrågan ser vi först till att fastställan kravprofilen för uppdraget som sedan ligger som grund för hela processen. Du blir tilldelad en personlig kontaktperson som sköter hela rekryteringen åt dig.
  2. Vi söker sedan efter lämpliga kandidater i vårt nätverk, i egna och externa databaser samt genom headhunting och annonsering.
  3. Därefter sker ett urval utifrån kravprofilen. Alla relevanta kandidater intervjuas och du får därefter en lista med 3-5 personer som matchar kravprofilen och en detaljerad presentation som sammanfattar varje enskild kandidats erfarenheter, styrkor och personlighet samt varför de är lämpade för jobbet. Vi tar sedan referenser på en eller två slutkandidater.
  4. Därefter sker löneförhandling och kontraktsskrivning.
  5. Inom två månader efter din nya anställda är på plats gör vi ett uppföljningsmöte med både dig som kund och kandidaten för att stämma av att ni har allt ni behöver och är nöjda med rekryteringen.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller