FRpodden FInance Recruitment Podcast

Finance Recruitment lanserar Podcasten #FRpodden

Nya tider kräver nya arbetssätt.

Konversationen har varit grundläggande för vår arts utveckling. Det har varit ett redskap som för tiotusentals år sedan fick människan att påbörja resan fram till den varelse hen är idag.

I rollen som rekryterare så är konversationen en naturlig del av arbetet. Det personliga mötet är ovärderligt, (oavsett vad det skrivs om datorstyrd rekrytering) och det är just i konversationen som vi lär känna en annan människa.

Vi på Finance Recruitment och Talent Recruitment är cirka 23 medarbetare, träffar tusentals kandidater och hundratals kunder varje år. Konversationen är en naturlig del av oss som rekryteringskonsulter.

#FRpodden har skapats för att vi på ett effektivt sätt ska kunna dela intressanta konversationer med fler människor.

Vi kommer att prata om rekrytering och relationen mellan rekryterare, kandidater och arbetsgivare. Dessutom har vi ett stort och intressant nätverk av ekonomer, HR-specialister och chefer som vi kommer bjuda in till FRpodden för att få veta mer om deras liv, arbete och bakgrund.

Hur ska egentligen en CFO agera i en krissituation? Vilka fördelar finns det med att arbeta som interimskonsult och hur kommer du som ekonom dit? Hur är det att arbeta med rekrytering samtidigt som du har tre barn, hus och hund?

Dessa frågeställningar och många fler kommer vi att prata om under detta annorlunda år 2020.

Du hittar #FRpodden där poddar sänds, på iTunes, Spotify, Podbean och även via vår YouTube kanal där videoversionerna laddas upp.

Lyssna på YouTube

Liknande nyheter

FRpodden
Nyheter
SV
FRpodden
SV
FRpodden
SV