FRpodden FInance Recruitment Podcast

Veckans poddavsnitt fortsätter att behandla den rådande Coronasituationen, men ur ett ledarskapsperspektiv inom ekonomifunktionen.

Gästerna på podcasten är Johan Dovander, CFO på Cygate och Fredrik Lambert-Olsson, Interim Finance Manager samt Fredrik Sjöberg, Rekryteringskonsult på Finance Recruitment.

Både Johan och Fredrik (L-O) är alumner från handelshögskolan i Stockholm och har lång erfarenhet från ledande positioner inom en ekonomifunktion. Coronakrisen är inte deras första kris

I samtalet berättar de om deras skolgång i början på 90-talet i samband med Berlinmurens fall och den svenska bostadskrisen. Vi får höra om hur de handskades med både IT-kraschen på 00-talet och finanskrisen 2008. Samtalet leder oss sedan vidare in på den nuvarande Coronasituation, hur den har påverkat dem som personer och hur situationen påverkat dem i deras arbete.

Vi diskuterar bl.a. vad som är viktigast för en CFO och en ekonomifunktion i kris, hur bör en ekonomifunktion agera och vilka nyckeltal är viktiga.

Du hittar avsnittet där poddar blir till, exempelvis Podbean, iTunes Podcasts, Spotify och YouTube.

Lyssna på YouTube

Liknande nyheter

FRpodden
Nyheter
SV
FRpodden
SV
FRpodden
SV