FRpodden avsnitt 8

Nytt år med nya avsnitt! Välkommen tillbaka till FRpodden! Små och Stora samtal om ekonomi, rekrytering och livet i övrigt.

I detta avsnitt så gästar Ami Hemviken oss på FRpodden. Ami är beteendevetare, författare och föreläsare. Hon tar med sig mycket energi in i konversationen och det är fångande att lyssna på henne.

Vi pratar om ämnen som hur vi blir bättre medmänniskor på arbetsplatsen, vad det innebär att vara kreativ och varför det kan vara så svårt att både ge, och motta en komplimang.

Du hittar avsnittet på alla stora podcastplatformar, samt även på YouTube.

Lyssna direkt på den platform som du tycker om:

✔️ Spotify 

✔️ Apple 

✔️ Podbean 

✔️ YouTube 

Deltagare i podcast studion

Ett avsnitt med mycket humor och insikt. Visste du till exempel att när vi fyllt sex år har vi fått två tredjedelar av allt beröm vi kommer att få i hela vårt liv. Ibland så kommer forskningen med riktiga käftsmällar.

Plan International Sverige

Ami är också författare och har nyligen utkommit med sin nya bok, Nå in, Nå fram, Få igenom. Samtliga intäkter från hennes bok går till välgörenhetsorganisationen Plan International. Summerat syftar deras arbete till att ”Genom utbildning och kommunikation kan vi tillsammans ge flickor den start de förtjänar. Kvinnor förändrar världen.”

Läs mer

Plan International Logo
Carl Barkestam
Carl Barkestam

Marknadsansvarig och ansvarig för webb

Liknande nyheter

Medarbetare
News
EN
FRpodden
Nyheter
SV
FRpodden
SV