Simon Kling

väg mot min första dag på kontoret i 2022 minns jag att jag tänkte: "Hur ska vi någonsin kunna toppa ett år som 2021?" Inte visste jag då, att året vi hade framför oss skulle överglänsa 2021 med råge. 


Finance Recruitment gör ett rekordår – igen!  
 
Vi gör 300 tillsättningar i år och når en omsättning på 200 miljoner. Imponerande under ett år med kandidatbrist, där vi fått kämpa hårt för att hitta ny kompentent personal. I och med detta har rekryteringsprocesserna gått snabbare, något som varit svårt för många företag att vänja sig vid. De måste nu agera snabbt för sina kandidater, där man tidigare kunnat ta sin tid att välja. Detta bevisar vikten av Finance Recruitments främsta kvalitet, träffsäkerhet vid varje rekrytering – oavsett tidsaspekt. Något som även syns i våra utvärderingsundersökningar. Vi får höga betyg ifrån sina kunder, konsulter och kandidater med ett genomsnitt på 4,8 på en femgradig skala. 

Våra medarbetare är navet

Inget av det här hade varit möjligt utan de bästa rekryterarna i branschen. Det är våra medarbetare som navet och värdet i Finance Recruitment och jag vill aldrig släppa fokus ifrån dem.  
 
Jag lägger stor vikt i deras utveckling och hälsa. Det är viktigt med korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Under året har vi kontinuerligt mätt våra medarbetares belåtenhet och övergripande hälsotillstånd, och fått toppbetyg i retur. Företaget tilldelades titeln Healthy place to workav företaget Onelab. Där fastslogs det att den psykiska och fysiska hälsan hos personalen låg på höga nivåer. Företaget har också fått utmärkelsen Great place to workför tredje året i rad av företaget GPTW med ett Trust Index på 91%. En siffra som är likvärdig med företagen i utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplatser.  
 
Jag är medveten om att jag har våra medarbetare till låns, och att man därför som arbetsplats aldrig skall sluta anstränga sig för att få dem att trivas och utvecklas. När våra medarbetare arbetar hårt för oss, måste vi göra det samma i gengäld.

Gasa, med förstånd 

Under 2023 ska vi gasa på med förstånd. Marknader går upp och ner och inflationer kommer och går. Vi har ett starkt förtroende för våra medarbetare och tvivlar inte på att de kommer utvecklas med marknaden och dess svängningar. Vi har en stabil bas i våra duktiga medarbetare och kunder som anförtror sig till oss.  
 
Finance Recruitment har mognat fram genom åren och blivit en stor aktör inom vårt specialistområde– ekonomi, redovisning och finans. Vi jobbar ständigt strategiskt med vår synlighet och utveckling. Under 2023 ska vi förbättras genom nya automatiserade lösningar och trygga, drivna och välmående medarbetare som får arbeta med det som de är bäst på. Att rekrytera och bemanna.  
 
Stort tack till mina medarbetare, våra kandidater och våra kunder för året som gått.  
 
Njut av jul och nyår tillsammans med era nära och kära.  

Vi ses i 2023!

Simon Kling profile
Simon Kling

VD

Liknande nyheter

Nyheter
SV
Nyheter
SV
Nyheter
Okategoriserade
SV