Banner

Finalist, javisst!

Vi är stolta över att bli trefaldigt nominerade i årets Recruitment Awards. Årets Rekryteringsföretag, Årets Interimsföretag och Årets Rekryterare. Efter 7 år i branschen har vi etablerat oss som en specialist inom Ekonomi, Bank och Finans.

Att vara ihärdig lönar sig. Vi har hjälpt många kandidater och konsulter genom åren och särskilt under 2021. Inom rekrytering och bemanning är det medarbetarna som är nyckel till framgång och vi är stolta över att ha så många professionella och engagerade medarbetare.

Den feedback vi får från våra kunder om våra medarbetare är ofta att: vi är ger snabb respons och vi har kunskap om de roller vi tillsätter.

Vår bransch består utav många aktörer och att vi kan sticka ut som en av det bättre är ett bra betyg!

Recruitment Awards är verkligen ett kul initiativ och branschen förtjänar uppmärksamheten. Vi ser framemot branschgalan den i mars.  

Motivering Årets Rekryteringsföretag

Då nischen blir en styrka är det en trygghet att veta vad man kan leverera samt hålla förväntningar hos både kunder och kandidater på rätt nivå.

Med över 1200 tillsättningar inom ekonomi, bank och finans sedan starten 2014 och med en 96 % träffsäkerhet i sina processer gör Finance Recruitment sitt bästa år någonsin och kvalificerar sig som finalist för Årets Rekryteringsföretag

Motivering Årets Interimsföretag

Finance Recruitments framfart och tillväxt har varit kraftig under året och de gör sitt bästa år någonsin.

Ett tydligt fokus på ett begränsat tjänsteområde har underlättat matchningen både för kunder och konsulter där över 100 konsulter varit sysselsatta under 2021.

Framgången ligger i att hela tiden jobba proaktivt med sitt nätverk av interimkonsulter och att alltid ha kandidaten i fokus. Sättet att tänka och arbeta har skapat möjligheten att presentera en konsult redan inom 24 timmar. Denna garanti ställer stora krav på de interna processerna samtidigt som det är en tydlig konkurrensfördel och kvalificerar Finance Recruitment som finalist till Årets Interimsföretag

Philip Dufwa profile

Philip Dufwa - årets rekryterare

Extra kul är att vår kära kollega och en bolagets fyra grundare Philip Dufwa är finalist i nomineringen: Årets rekryterare. Motiveringen lyder:

Philip Dufwa är en av branschens mest strukturerade rekryterare som med tydlig kommunikation bygger förtroende hos kandidater och kunder. Behärskar både rekryterings-marknaden och interims-marknaden.

Med en gedigen erfarenhet inom ekonomibranschen och med inställningen att “ingenting är omöjligt” har han på ett konsultativt sätt genomfört mer än 35 tillsättningar under 2021

Simon Kling
Simon Kling

VD

Liknande nyheter

Nyheter
SV
Nyheter
SV
Nyheter
Okategoriserade
SV