Mail-utskick

Att delta på nätverkseventet Agenda CFO har blivit en tradition för Finance Recruitment & i år deltar vi för sjätte gången. Årets mässa sätter fokus på innovation, AI och kostnadsbesparingar. Ämnen som berör oss alla som arbetar med ekonomirelaterade frågor. Besök oss i vår monter på mässan den 16 maj på Grand Hotel.

Tema för dagen fokuserar på den rådande marknaden och den höga inflationen som råder. De utmaningar som uppstår med ökade kostnader och högre priser påverkar oss alla. Både företag och privatpersoner.

Stundvis går det inte att spara till sig lönsamhet utan kostnadsbesparingen måste i stället yttra sig ur effektivisering och bättre processer. Kan automatisering och AI vara en lösning på detta? Flera av föredragen under dagen tangerar detta ämne.

Finance Recruitment kan hjälpa till med många kompetenta ekonomikonsulter som kan hjälpa företagen under tiden man implementerar nya system och måsta ta egen personal ur linjen. Behöver man tillfälligt konsulter med tidigare erfarenhet av liknande projekt eller Business Controllers med automatiseringserfarenhet har vi ett brett kompentent nätverk som kan hjälpa er.

Kom och samtala med oss och bredda ditt nätverk med andra CFO:er och ekonomer den 16 maj på Grand Hotel i Stockholm. Eventet ger alltid nya insikter & erfarenheter som kan hjälpa dig och ditt företag igenom tuffare tider.

Anmäl er här

Simon Kling (2)
Simon Kling

VD

Liknande nyheter

Nyheter
Okategoriserade
SV
Ledarskap
Nyheter
SV
Ledarskap
Medarbetare
Nyheter
SV