Simon Kling ny VD

Det är med stor glädje och applåder vi presenterar Finance Recruitments nya VD Simon Kling!

Simon har tidigare varit anställt som Head of Talent för systerbolaget Talent Recruitment och kommer nu ta ett helhetsansvar för både Finance – och Talent Recruitment.

Rekryteringsbranschen har under det senaste året fått anpassa sig rejält under corona-pandemin, men genom dessa utmaningar kommer också nya lösningar.

Simon har tidigare arbetat på chefspositioner inom finansbranschen, bland annat hos Skandia, Solidar och Agasti Group. Han har lång erfarenhet av att bygga framgångsrika team och utveckla nya försäljningsmodeller. Simons ledarskap kommer initialt att präglas av nytänkande, digitalisering och framåtanda.

"Finance Recruitment går nu in i nästa fas och tar för första gången in en extern VD. Det är otroligt hedrande och spännande att få ta över ledarrollen i detta välskötta och framgångsrika bolag. Corona-pandemin har verkligen utmanat rekrytering- och bemanningsbranschen och vi har en riktigt spännande höst framför oss."

Vår tidigare VD och grundare Eoin Laird kommer att fokusera sin operationella roll som rekryteringskonsult inom området Bank och Finans.

Liknande nyheter

Nyheter
SV
Nyheter
SV
Nyheter
Okategoriserade
SV