FRpodden #2 - Hur bör den ledande ekonomifunktionen agera i kris?

FRpodden #2 – Hur bör den ledande ekonomifunktionen agera i kris?

FRpodden

Hur bör den ledande ekonomifunktionen agera i kris?

Veckans poddavsnitt fortsätter att behandla den rådande Coronasituationen, men ur ett ledarskapsperspektiv inom ekonomifunktionen.

Gästerna på podcasten är Johan Dovander, CFO på Cygate och Fredrik Lambert-Olsson, Interim Finance Manager samt Fredrik Sjöberg, Rekryteringskonsult på Finance Recruitment.

Både Johan och Fredrik (L-O) är alumner från handelshögskolan i Stockholm och har lång erfarenhet från ledande positioner inom en ekonomifunktion. Coronakrisen är inte deras första kris

I samtalet berättar de om deras skolgång i början på 90-talet i samband med Berlinmurens fall och den svenska bostadskrisen. Vi får höra om hur de handskades med både IT-kraschen på 00-talet och finanskrisen 2008. Samtalet leder oss sedan vidare in på den nuvarande Coronasituation, hur den har påverkat dem som personer och hur situationen påverkat dem i deras arbete.

Vi diskuterar bl.a. vad som är viktigast för en CFO och en ekonomifunktion i kris, hur bör en ekonomifunktion agera och vilka nyckeltal är viktiga.

Du hittar avsnittet där poddar blir till, exempelvis Podbean, iTunes Podcasts, Spotify och YouTube.

Liknande nyheter

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller