Superföretag 2019

Finance Recruitment har blivit utnämnda till ett av 717 Superföretag 2019 av tidningen Veckans Affärer.

Kommentar av Jens Bergsten, grundare och specialist på interimslösningar inom ekonomi och redovisning.

Hur känns det?

Det känns jätteroligt eftersom det var en av våra målsättningar när vi startade företaget. Med tanke på den hårda konkurrensen i vår bransch räcker det inte med att göra ett bra resultat för att få den här utmärkelsen, så vi är så klart stolta.

Vilka tror du nyckelfaktorerna bakom detta är?

Jag tror att nyckeln är att vi från början valde att specialisera oss och göra det vi är bra på.

Sedan handlar det såklart om gediget hårt arbete från början och fram till idag. Vi som startade bolaget tillsammans har haft samma syn på vad som krävs för att nå våra mål, och tillsammans har vi kunnat växeldra bolaget framåt. Om någon har haft en tung period har någon annan klivit fram och levererat. Vi har helt enkelt hållit ihop och kämpat för varandra.

I takt med att vi växer så har vi också fått in fantastiskt talangfulla medarbetare som delar våra värderingar och som i hög grad bidragit till att ta oss till nya nivåer.

I rapporten så kommenteras det att högkonjunkturen är över. Är det något som du reflekterar över?

Jag tycker att det har pratats om en lågkonjunktur en längre tid nu och både våra kunder och kandidater frågar med viss oro efter vår syn på utvecklingen på arbetsmarknaden.

Fram tills idag skulle jag säga att vi inte upplever en nedåtgående konjunktur inom vårt område. Vi är inte tillräckligt stora för att utgöra en tillförlitlig konjunkturindikator, det är normalt att en månad kan vara helt olik den andra, men något trendbrott där vi har kunnat se tydliga förändringar har jag inte sett.

Jag som arbetar med interimslösningar ser fortsatt att det finns en stor efterfrågan på duktiga konsulter, och vi ser att konsulterna på marknaden fortfarande är belagda. Det är inte lätt att få tag på bra och tillgängliga konsulter, vilket tyder på att bolagen har jobb och mår bra.

Jens Bergsten

Jens Bergsten

Grundare, partner och specialist på Interimslösningar inom ekonomi och redovisning.

Liknande nyheter

Nyheter
SV
Nyheter
SV
Nyheter
Okategoriserade
SV