FR – H&S – pressbild

Som en del av det utökade uppdraget att forma framtidens rekrytering- och interimsbransch är vi glada över att kunna presentera att Finance Recruitment anslutit sig till det nylanserade nätverket för kompetensförsörjningsbolag; Hub & Spoke.

Målet med nätverket är att samla branschens nytänkande aktörer för att gemensamt utveckla nya lösningar och tjänster för hela kompetensförsörjningsbranschens värdekedja.

Genom att vara en del av nätverket, får Finance Recruitment tillgång till resurser vars uppgift är att förverkliga gemensamma innovationsprojekt tillsammans med de två andra partnerbolagen Inhouse & Boardtalk – men även operationella lyft via samordningseffekter.

Bakom satsningen, står de tre bolagen tillsammans med PO Söderberg & Partner AB, som genom sin investering förstärker bolagets portfölj av strategiska HR-tjänster. Satsningen leds av VD, Eric Eliasson som ser på Hub & Spoke som ett entreprenörs fokuserat alternativ – i kontrast till typiska konsolideringsprojekt som länge funnits på marknaden. Hub & Spoke blir en förlängning av vår tidigare innovationsverksamhet, Finance Recruitments arbete kommer fortskrida som förut.

Simon Kling profile

Finance Recruitment är en specialist på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi, bank och finans. Vi kommer att fortsätta med eget varumärke och egen personal som tidigare. Skillnaden är att vi tillsammans med våra partnerbolag nu kan driva utvecklingen av vår bransch tillsammans. Någonting som känns väldigt spännande och bådar gott för framtiden

säger Simon Kling, vd för Finance Recruitment.

 

Läs mer om satsningen Hub & Spoke och dess samarbetspartners på  www.hubandspoke.se.  

Simon Kling profile
Simon Kling

VD och kontaktperson för press

Liknande nyheter

Ledarskap
Nyheter
SV
Ledarskap
Medarbetare
Nyheter
SV
Event
Ledarskap
Nyheter
SV