Gå med i vårt nätverk

Gå med i vårt nätverk och skicka in ditt CV. Detta registreras som en spontanansökan och din profil blir synlig för våra rekryteringskonsulter.

Spontanansökan

Var noga med att bifoga ditt CV när du genomför en spontanansökan

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
   Dra filer hit eller Välj filer

  Vanliga frågor och svar

  En av nischkompetenserna inom redovisning är att arbeta på koncernnivå. Vi får uppdrag från koncerner som söker seniora redovisningsekonomer med erfarenhet att hantera redovisningen för allt från 5 till 50 bolag.

  Till vilka tjänster rekryterar ni?

  Vi har fyra specialistteam som är fokuserade inom sina respektive områden. De här personerna är experter på rollerna, bolagen och kandidaterna.

  • Chefsrekrytering: Permanent rekrytering av CFO, Ekonomichef och andra roller med personalansvar
  • Ekonomi & Redovisning: Operationella roller inom ekonomi och redovisning som ekonomiassistenter, business controllers och redovisningsekonomer.
  • Konsult och bemanning: Interimskonsulter, managers och bemanning av operationella tjänster
  • Bank och Finans: Specialistroller inom Private Equity, Investment Banking och Corporate Finance.  
  Varför ska jag vara med i ert nätverk?

  Vårt jobb är att matcha de bästa kandidaterna (jobbsökande) med de intressantaste uppdragen. Eftersom vi är specialiserade så har vi stenkoll på marknaden inom ekonomi, bank och finans. Om du är med i vårt nätverk blir du sökbar för våra rekryteringskonsulter och du har störst chans att bli kontaktad när nya uppdrag blir aktuella.

  När kommer jag få återkoppling

  När du registrerat dig och laddat upp ditt CV så kommer din profil skapas i vårt system. Du kommer sedan bli kontaktad för att komplettera vissa uppgifter som gör det smidigare för oss att hitta din profil. Om din profil blir relevant för ett aktuellt uppdrag så kommer en rekryteringskonsult att höra av sig till dig.

  Kvinna som använder laptop
  För Jobbsökade

  Är du jobbsökande?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

  Tips för jobbsökande Lediga jobb

  Stolar runt ett bord
  För Företag

  Har du behov av personal?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

  Interimlösningar Kontakta oss