Kundcase: Intervju

Lyckad rekrytering av en Ekonomiansvarig till Collegial

collegial
Intervju med Karin Serverinson, CFO på Collegial

Kan du kort beskriva vem du är och vad du arbetar med, eller arbetade med på Collegial

"Mitt namn är Karin Severinson och jag har arbetat på Collegial i 3 år som CFO och HR ansvarig. Jag har mer eller mindre varit med från bolagets uppstart."

Vilket rekryteringsbehov hade du när du kom i kontakt med Finance Recruitment

"Vi var i behov att rekrytera en ekonomiansvarig. I slutändan utvärderade jag tre rekryteringsföretag för uppdraget. Det som avgjorde valet var att Charlotta gav ett väldigt bra intryck. Driv, tydlighet och att processen kunde startas upp snabbt. Den främsta anledningen var hur Charlotta beskrev hela rekryteringsprocessen."

Collegial_special-logo2

Rekryteringen fungerade jättebra. Bra återkoppling om kandidater. Slutkandidaten råkade dessutom vara den första som presenterades. Allt var snabbt och tydligt.

Karin Severinson, CFO

Processen

Hur upplevde du rekryteringsprocessen med oss?

"Rekryteringen fungerade jättebra. Bra återkoppling om kandidater. Slutkandidaten råkade dessutom vara den första som presenterades. Allt var snabbt och tydligt."

Skulle du rekommendera oss till andra som har liknande behov?

"Ja."

Bakgrund till samarbetet

Ekonomiansvarig till Collegial

Finance Recruitment fick förtroende att rekrytera en Ekonomiansvarig till Collegial AB i Stockholm. Rätt kandidat behövde ha en bredd i sin kompetens och bra förståelse för redovisning. Kandidaten skulle arbeta högt som lågt med löpande redovisning, bokslut samt budget- och prognos.

 

Om företaget

Collegial

Collegial är ett Ed-tech bolag som erbjuder en digital läroplattform för kontinuerlig kompetensutveckling vilken hjälper organisationer att driva strategisk professionell utveckling på arbetsplatsen. Deras vision är att erbjuda den mest engagerande och effektfulla läroupplevelsen i världen. De har redan några av Sveriges största företag som kunder och är inne i en spännande tillväxtfas vilket är här du kommer in.

Ansvarig konsult

FinR_2172
Charlotta Kleiner

Senior rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi.

Relaterade testimonials

SV
Kandidater
SV
Kunder