handslag
Behöver du rekrytera inom ekonomi, bank eller finans?

Att rekrytera på egen hand tar tid, fokus och kan bli kostsamt. Låt oss på Finance Recruitment ta hand om hela rekryteringsprocessen från början till slut.

Flexibilitet och effektivitet

Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och att du som kund ska få så bra service som möjligt under rekryteringen.

Vi är anpassningsbara då vi vet att alla bolag och behov är unika. För oss är det viktigt att alltid ta hänsyn dina behov och önskemål. Vi kan därefter skräddarsy en process utifrån önskan och de förutsättningar som finns. Vi sätter realistiska förväntningar och håller det vi lovar.

Att ta hjälp av ett proffs

Det kan vara enkelt att anställa en person men att anställa rätt är någonting helt annat. En felrekrytering kan bli dyr i slutändan, därför är det en god idé att överlåta rekryteringen till ett professionellt rekryteringsföretag.

Vi vet hur ansträngande och tidskrävande en rekryteringsprocess kan vara och vad som krävs för den ska bli lyckad.

På Finance Recruitment har vi över tusen lyckade tillsättningar av specialister inom ekonomi, bank och finans bakom oss. Vi arbetar med ett etablerat och relevant nätverk med Sveriges bästa ekonomer från olika branscher och bolag.

Vi har fyra specialistområden och kan hjälpa dig som kund med allt ifrån Ekonomiassistent till CFO och specialister inom Private Equity. Vi håller hög kvalitet i arbetet och har 96% träffsäkerhet i våra processer.

dator skrivbord
Inom ekonomi och redovisning hjälper vi dig med rekrytering av tjänster såsom:
  • Ekonomichefer
  • Redovisningsekonomer
  • Business Controllers
Inom bank och finans hjälper vi dig med rekrytering av tjänster såsom:
  • M&A Manager
  • Investment Professionals
  • Associate positioner inom Private Equity
hemsida

Våra interimslösningar

Om ditt företag tillfälligt och snabbt behöver fylla en roll inom verksamheten kan det vara en bra idé att hyra in en interimskonsult. Vår konsult är snabbt på plats för att lösa de behov som finns i verksamheten.

Att hyra in en konsult fyller inte endast ett kortsiktigt behov utan kan ofta driva igenom långsiktigt fördelaktiga förändringar för ett företag.

Våra interimslösningar når framgång genom att vi hela tiden jobbar proaktivt med vårt nätverk och kan därför snabbt presentera relevanta konsulter. När ett behov uppstår går det snabbt. Vi står på tå och kan inom 24 timmar presentera tillgängliga kandidater för er.

Vi förmedlar både konsulter som fakturerar från eget bolag och de som går på lönelista från oss på Finance Recruitment. 

I över 7 år har vi hjälpt verksamheter hitta rätt person.
Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss

Amanda Stark

Marketing Intern. 

Liknande nyheter

Ledarskap
Medarbetare
Nyheter
SV
Nyheter
SV
Nyheter
SV