Finance Recruitment - Redovisningsansvarig till expansiva Sigicom i Stockholm

Redovisningsansvarig till expansiva Sigicom i Stockholm

Vill du arbeta med ekonomi i en organisation där beslutsvägarna är korta och utvecklingsmöjligheterna goda? Vill du ta ett helhetsansvar för redovisningen i en koncern i tillväxt?

Då kan du vara den Redovisningsansvarig som Sigicom nu söker till sin ekonomiavdelning.

Om tjänsten:
Sigicom är en marknadsledande leverantör av mätrutrustningsteknologi med kunder i över 30 länder. I och med koncernens expansion behöver de nu förstärka ekonomifunktionen med en Redovisningsansvarig. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen för koncernens sex bolag och jobba nära CFO i att utveckla arbetet med fokus på effektivisering och digitalisering. Teamet består idag av CFO och två ekonomiassistenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och säkerställande av kvalitet i redovisningen
  • Månads/årsbokslut för svenska och utländska bolag
  • Internrapportering
  • Löner
  • Effektiviserings- och digitaliseringsarbete

Tjänsten är placerad på Sigicoms huvudkontor i Älvsjö. Du rapporterar till CFO.

Du erbjuds:
På Sigicom är det högt i tak med en välkomnande och familjär stämning och du ges stora möjligheter att påverka din roll och vara med i utvecklingen av ekonomifunktionen i takt med Sigicoms fortsatta expansion.

Vem söker vi:
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi med mycket goda redovisningskunskaper. Du har arbetat med hela redovisningsflödet i minst några år och känner dig redo att axla helhetsansvaret för flera dotterbolag i en växande koncern. Om du har arbetat med lagerredovisning eller med digitalisering inom ekonomi ser vi det som meriterande. Likaså är erfarenhet av lön meriterande men inte ett krav utan något du kan lära dig i rollen.

Det viktigaste för att trivas i rollen är att du ser dig själv som strukturerad, ansvarstagande och är en person som är beredd att arbeta både högt och lågt för att få hela teamet att lyckas.

Då tjänsten innebär mycket kontakter med anställda, kunder och leverantörer i andra länder är det viktigt att du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och information:
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigicom med Finance Recruitment. Ansök via www.financerecruitment.se. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult maria.hyden.ohm@financerecruitment.se.

Om Sigicom:
Sigicom etablerades 1981 och är idag en ledande leverantör av mätutrustningsteknologi med flera stora företag som kunder och användare. Deras produkter erbjuder en komplett lösning för fjärrövervakning av byggarbetsplatser och mäter vibrationer, buller, damm samt geotekniska variabler. Produkterna underlättar kundernas övervakning av exempelvis byggarbetsplatser där mätdata överförs och kunderna kan utifrån den skapa rapporter. Under 2018 omsatte koncernen 100 miljoner SEK och finns representerade i Sverige, England, USA och Frankrike.

I Stockholm sitter företaget i trevliga lokaler i Älvsjö. På kontoret arbetar ett 40-tal medarbetare och det råder en familjär stämning med stora utvecklingsmöjligheter. De har en vision om att skapa tillväxt och befinner sig nu i expansionsfas och söker en kollega som vill vara med och stötta upp under tillväxtresan.

Sökord: ekonomi, Stockholm, redovisningsekonom, redovisning, redovisningsansvarig, accountant, accountant manager, accounting

Snabba fakta
Företag
Sigicom
Ort
Älvsjö
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Maria Hydén Ohm

Rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom ekonomi.

0735862402

maria.hyden.ohm@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
?>
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.